Klopjacht

Het spookt op de universiteit. Een klopgeest brengt studenten en medewerkers in gevaar zonder dat ze het weten. Het is aan necromantiër Alexander om daar wat aan te doen. In zijn jacht op het spook ontdekt hij een pijnlijke geschiedenis die zich op de faculteit afspeelde en ook nu gebeuren er dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Alleen door een brug te slaan tussen heden en verleden maakt Alexander een kans tegen de klopgeest.

Mijn verhaal Klopjacht staat in de bundel Werelden ontwaken die nu te bestellen is.

Werelden ontwaken omslag

Ontdek meer over Werelden ontwaken en bestel de bundel

De val

Voor de bundel Voorbij de storm schreef ik het verhaal De val over engelen, zwevende eilanden, fabrieken en de vraag of je iemand kan helpen als diegene weigert geholpen te worden.

Voorbij de storm bevat 25 verhalen van Nederlandse en Vlaamse auteurs rondom het thema klimaatverandering. Een kijk naar fictieve toekomsten met de lessen die we nu nodig hebben om er nog wat van te kunnen maken.

Bestel Voorbij de storm

Voorbij de storm

Gekraakt

Een steampunk heist-verhaal in een alternatieve geschiedenis waar Napoleon de slag bij Waterloo won. Gepubliceerd in Fantastische Vertellingen 37 en genomineerd voor de longlist van Edge Zero 2015.

De roep van de dood

Een urban fantasy verhaal waarin inspecteur Frits Petersen een lugubere moord moet oplossen. Verschenen in Fantastische Vertellingen 44 en winnaar van de Feniksprijs Fantastels 2015.